Uppmärksamma hyresvärdar!

De av er som äger flera lägenheter som du också hyr ut kommer att veta: Det finns några saker som potentiella hyresgäster är uppmärksamma på, och knappheten på lägenheter, särskilt för prisvärda bostäder, kan vara så stor.

En av dessa är frågan: hur ser badrummet ut? I små lägenheter sparas givetvis ofta badrummet eller storleken på badrummet. Enligt hyreslagstiftningen måste detta bara uppfylla vanliga krav. Det viktigaste är brickor på väggen och rinnande vatten. En förnuftig renovering kan vara mycket användbar för mervärde och lättare att hyra ut.

På grund av deras plats i huset har badrum ofta inga fönster; ett badkar är också ren lyx, som ibland inte kan ändras efter storleken på rummet. Kakel från 80-talet kan vara retro, men om de verkligen är så gamla, beslag och keramik också – då vänder den ene eller den andra näsan.

Känner du dig adresserad som hyresvärd? Vill du lägga till värde för dig själv eller lägenheterna som ska hyras? Då skulle vi gärna ge dig ett koncept och förslag till badrumsrenovering i ett litet utrymme som sätter ett leende på dina framtida hyresgästers ansikten.

Kontakta oss om du vill ha en rörmokare i Malmö.