Högre hygien i badrummet

Hygien är en särskilt känslig fråga i badrummet. Ren toalettkeramik bidrar särskilt till ditt välbefinnande – och är också ett visitkort för dina gäster som tittar närmare på.

Relativt nya på marknaden är kantfria toaletter som imponerar med deras puristiska utseende och erbjuder också stora fördelar för hygien. Bakterier har mycket mindre chanser än med en konventionell toalett. Keramiken är vanligtvis försedd med en speciell, inbränd beläggning, vilket gör ytan slät och nästan icke-porös. Detta gör det mycket svårt för smuts och bakterier att fästa. En annan fördel med detta är att alla rengöringsmedel är lämpliga för rengöring.

De flesta kantfria toaletter är utrustade med en keramisk spolningsfördelare. Vattnet tappas symmetriskt åt vänster och höger samt direkt i sifonen. Dessutom förhindrar en spolningsflödesbegränsning att spolvattnet stänker över. Detta har både en tystare vattenaktivitet och ekonomiska fördelar – eftersom vattenförbrukningen är betydligt lägre jämfört med konventionell spolning.

Många kända tillverkare erbjuder nu denna keramik. Låt mig råda dig om du planerar ett badrum. Vi som rörmokare i Malmö kan hjälpa till med installeringen av dina nya sanitetsprodukter.